Værksted

Autoriseret Ducati Service Point

Hos ProMotor Danmark uddanner vi os løbende, således at du opnår den højeste standard for at sikre din Ducati serviceres rigtigt.

Vi hjælper dig med enhver tænkelig opgave indenfor servicering, reparation og pleje af din Ducati. Med vores omfattende erfaring med mærket har vi løsninger på stort set alt, også når andre giver op.

Promotor er specialister i Ducati diagnostik og derigennem forstår vi, at alle Ducati-modeller er forskellige. Derved holdes vores værktøjer altid opdateret efter de af Ducati fremsatte krav og færdigheder, som kræves for at servicerer din Ducati 100% efter de grundlæggende forskrifter og procedurer, der sikrer at din Ducati perfomer på det højeste niveau.

Vi har et gennemsigtigt vedligeholdelsesprogram, der giver os mulighed for på forhånd at informere dig om hvilke opgaver vi påtænker at udføre, og derved i de fleste tilfælde kunne beregne en pris.

Vores vigtigste opgave her i huset er at gøre dig tilfreds og få det bedste ud af din motorcykel.

Vinteropbevaring: ring for booking og mere info.

Ducati performance

Originale Ducati dele
ProMotor skaffer selvfølgelig alt fra det omfattende Performance program – originalt udstyr til din Ducati i topkvalitet, skræddersyet til de enkelte modeller.

Vi hjælper gerne med montering og justering.

Giv os et kald hvis du overvejer at skifte udstødningssystem og er usikker på hvad det kræver af efterfølgende justering. Vi råder over testudstyr og rullefelt til indkøring af alle kombinationer, også hvis kravet er en PowerCommander for at få alternative løsninger til at virke.

Affjedring

ProMotor har i mange år samlet erfaring med opsætning af affjedring til såvel gade- som racermotorcykler.

Grundlæggende er det en meget spændende del af vores arbejde. Mange har oplevet at ”stå på bar bund” med en motorcykel der ikke giver optimal køreglæde og måske opfører sig direkte farligt. Tilbage står man med en masse spørgsmål og alt for mange justeringsskruer, og mest af alt risikoen for at gøre det hele endnu værre.

Det hele begynder med en grundig snak om hvad cyklen gør – og ikke mindst – hvad den ikke gør. Hvordan og hvor opleves problemerne? Hvad er dine forventninger til det endelige resultat, og hvad bruger du din motorcykel til? Vi har mange muligheder for at forbedre på de komponenter maskinen har fra fabrikken, de kan bygges om i større eller mindre grad, og ofte med et fantastisk godt resultat. Faktisk oplever vi tit at delene blot trænger til grundig service – adskillelse og afrensning, udskiftning af olie og gas samt diverse pakninger. En efterfølgende grundindstilling til din vægt og kørestil vil med garanti give dig en oplevelse du husker.

Næste trin er udskiftning af bagdæmpere og forgaffelcartridges, en dyrere løsning der henvender sig til dig der bruger din maskine til banedage og race. Vigtigst af alt er dialogen inden vi går i gang, netop for at ramme den løsning der passer til behovet – der er som bekendt ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner!

ProMotor servicerer alle affjedringskomponenter fra Ducati (Öhlins og Showa) og en lang række af andre mærker – ring for mere info.

Vores vigtigste opgave her i huset er at gøre dig tilfreds og få det bedste ud af din motorcykel.

Dunlop

ProMotor lagerfører Dunlop som det primære dækmærke. Vi har de mest brugte typer og størrelser på lager, alt fra Dunlop’s program skaffes hurtigt hjem.

Vi hjælper også gerne med race-produkter, spørg efter det du mangler.

Åbningstider

Man:
Tirs:
Ons:
Tors:
Fre:
Lør:
Søn:
10.00 - 16.00
10:00 - 16.00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
Lukket
Lukket