Ducati logo
Autoriseret Ducati Service Point
© Promotor
Måløv Værkstedsby 94 2760 Måløv
Tel: 44861188
Mail her info(a)promotordanmark.dk
Website: StandArt & 1970
Vinteropbevaring
350,- incl moms pr måned.
Ring for booking og mere info.

ProMotor har i mange år samlet erfaring med opsætning af affjedring til såvel gade- som racermotorcykler.

Grundlæggende er det en meget spændende del af vores arbejde. Mange har oplevet at ”stå på bar bund” med en motorcykel der ikke giver optimal køreglæde og måske opfører sig direkte farligt. Tilbage står man med en masse spørgsmål og alt for mange justeringsskruer, og mest af alt risikoen for at gøre det hele endnu værre.

Det hele begynder med en grundig snak om hvad cyklen gør – og ikke mindst – hvad den ikke gør. Hvordan og hvor opleves problemerne? Hvad er dine forventninger til det endelige resultat, og hvad bruger du din motorcykel til? Vi har mange muligheder for at forbedre på de komponenter maskinen har fra fabrikken, de kan bygges om i større eller mindre grad, og ofte med et fantastisk godt resultat. Faktisk oplever vi tit at delene blot trænger til grundig service – adskillelse og afrensning, udskiftning af olie og gas samt diverse pakninger. En efterfølgende grundindstilling til din vægt og kørestil vil med garanti give dig en oplevelse du husker.

Næste trin er udskiftning af bagdæmpere og forgaffelcartridges, en dyrere løsning der henvender sig til dig der bruger din maskine til banedage og race. Vigtigst af alt er dialogen inden vi går i gang, netop for at ramme den løsning der passer til behovet – der er som bekendt ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner!

ProMotor servicerer alle affjedringskomponenter fra Ducati (Öhlins og Showa) og en lang række af andre mærker – ring for mere info